Condicions de compra

General
Aquests termes i condicions generals (les “Condicions generals”) s’apliquen quan vostè (el “Client” o “vostè”) realitza una comanda a Anatos Produccions (“Empresa”, “ens” o “nosaltres”) a lasotana.cat, (el “Lloc web”).

En acceptar aquestes Condicions generals, confirma que és més gran de 18 anys o compta amb el permís del seu tutor legal i que complirà amb aquestes Condicions generals. També confirma que heu llegit la informació sobre les dades personals i les galetes i aprova l’ús d’aquestes dades d’acord amb la Política de privadesa d’Anats Produccions.

Venem productes a diverses jurisdiccions i aquestes Condicions generals es fixen amb caràcter global. Tot i això, en algunes jurisdiccions també es podria aplicar la legislació obligatòria. Respectem aquestes lleis obligatòries i res del que estipulen aquestes Condicions generals s’interpretarà com una limitació dels seus drets legals obligatoris, si aquestes lleis li atorguen més drets que els que s’estipulen aquí.

Comandes, etc.
Quan rebeu una confirmació de comanda de la nostra part, se n’acceptarà l’ordre de compra i se celebrarà un contracte de compra. Us animem a guardar la confirmació de la comanda per a qualsevol futur contacte amb nosaltres. Hi ha diversos motius pels quals podem negar-li una comanda de compra, per exemple, si ens facilita dades personals incorrectes i/o té un historial de deutes impagats.

Podeu cancel·lar la vostra comanda fins que ho hàgim confirmat. En aquest cas, us reemborsarem qualsevol pagament que vostè, la vostra empresa de pagaments o l’empresa emissora de la vostra targeta de crèdit hagin realitzat per la comanda.

Podem cancel·lar una comanda si s’esgoten els productes sol·licitats. En aquest cas, us reemborsarem qualsevol import que heu abonat i us notificarem si hi ha disponibles productes equivalents.

Tots els productes sol·licitats continuaran sent de la nostra propietat fins que se’ns hagin abonat íntegrament.

Informació del client, etc.
És responsabilitat vostra facilitar-nos dades personals correctes i completes.
Són responsabilitat seva totes les compres que es facin amb les vostres dades personals.

Preus, tarifes, etc.
Els preus que s’indiquen al lloc web s’apliquen a les comandes realitzades al lloc web. Tots els preus es mostren a la divisa establerta a la pàgina web i inclouen els impostos. Tret que s’indiqui el contrari al lloc web, els preus no inclouen tarifes d’enviament ni per pagament, que s’abonen per separat. Tingueu en compte que també es poden aplicar taxes locals (com tarifes per conversió de divises, comissions per targeta de crèdit o bancària, impostos sobre les vendes, aranzels, etc) en funció del seu lloc de residència i la normativa local. Aquestes taxes aniran a càrrec seu i no les reemborsarem.

Ofertes especials
De vegades, per a productes concrets, podem oferir condicions més favorables que les que s’estipulen en aquestes Condicions generals, per exemple, pel que fa a l’ampliació del dret de desistiment o les devolucions gratuïtes. Aquestes condicions més favorables només seran vàlides durant un període de temps limitat, fins que s’esgotin aquests productes concrets, i podem cancel·lar-les en qualsevol moment, cas en què s’aplicaran aquestes Condicions generals sense modificacions.

Enviament i entrega
Normalment, els productes en existències es lliuren dins del nombre de dies que s’indiquen al lloc web. Disposem d´una única modalitat d´enviament mitjançant Correos Express. Es permet rastrejar el paquet i els terminis de lliurament són de 24 hores en dies laborables. Rebreu una notificació via SMS per realitzar vostè mateix el seguiment de l’enviament. En cas de retard al lliurament, s’informarà i supervisarà la comanda.

Podeu cancel·lar la comanda si un lliurament es demora més de 30 dies i aquest retard no és responsabilitat seva.

En funció del mètode de lliurament, és possible que se us demani que reculli la comanda en un punt de lliurament específic. Se us sol·licitarà que ho faci dins el termini indicat a la notificació de lliurament. Si no recull el lliurament dins el termini, se li pot imposar un recàrrec i se’ns tornarà la comanda a càrrec seu. Si el lliurament no es recull dins del termini, també podem cancel·lar la comanda.

Dret de desistiment
Podeu cancel·lar la vostra comanda notificant-nos-ho dins dels 14 dies posteriors al dia en què vau rebre els productes sol·licitats. A continuació, ens haureu d’enviar una notificació de desistiment amb el vostre nom, adreça, adreça de correu electrònic i el número de comanda i especificar a quins productes es refereix el desistiment, per exemple, a través del formulari web del lloc web. També haurà de, de forma immediata i dins dels 14 dies posteriors a la data de desistiment, tornar-nos a càrrec seu els productes cancel·lats. Serà responsable de l’estat dels productes durant la seva devolució, per la qual cosa us recomanem encaridament que ens els envieu ben empaquetats, en bon estat i en la seva caixa i/o embalatge originals.

Quan cancel·leu una comanda, us retornarem el preu que heu pagat pels productes cancel·lats, inclosos els costos d’enviament corresponents al lliurament normal (és a dir, el mètode de lliurament més barat disponible; no se us reemborsaran despeses addicionals per haver optat per una lliurament urgent o una cosa semblant). No obstant això, de l’import del reemborsament es deduirà qualsevol depreciació del valor dels productes si aquesta depreciació és perquè vostè els ha manipulat més del necessari per tal de determinar-ne la funció o les característiques. A més, només es reemborsaran les despeses d’enviament si els productes cancel·lats constitueixen una comanda completa, no si només s’ha cancel·lat part de la comanda. Us abonarem l’import del reemborsament al més aviat possible i dins dels 14 dies posteriors a la notificació de desistiment. Tot i això, ajornarem el pagament fins que haguem rebut els productes cancel·lats o un justificant que se’ns han enviat (certificat de lliurament). El reemborsament s’abona mitjançant el mateix mètode de pagament que va utilitzar per pagar els productes cancel·lats, llevat que s’acordi el contrari.

El dret de desistiment no s’aplicarà a contractes:

Garantia i reclamacions
Alguns dels nostres productes poden incloure garanties. Us informem sobre aquestes garanties al lloc web o en aquestes Condicions generals. La confirmació de la comanda és el certificat de garantia. Les nostres garanties només cobreixen els defectes de fabricació originals i, en conseqüència, no cobreixen les fallades que s’hagin produït arran o posteriorment a canvis individuals de la funció i/o l’aspecte dels productes, per exemple, reconstruccions, actualitzacions o configuracions diferents dels productes.

Dins un termini de 2 anys (o d’un període més llarg si així ho estipula la llei obligatòria aplicable) posteriors al dia que va rebre els productes, pot presentar reclamacions sobre productes defectuosos d’acord amb la legislació de protecció del consumidor vigent. En aquest cas, ens haureu de fer arribar una reclamació amb el vostre nom, adreça, adreça de correu electrònic i el número de comanda i especificar els productes a què es refereix la reclamació, per exemple mitjançant el formulari web del lloc web. També heu de presentar la reclamació com més aviat millor després de descobrir el defecte. Tota reclamació que es presenti dins dels dos mesos posteriors al descobriment del defecte es considerarà que s’ha presentat dins el termini.

Us reemborsarem l’import dels productes defectuosos d’acord amb la legislació de protecció del consumidor vigent i assumirem els costos de devolució dels productes. Procurarem efectuar aquest reemborsament dins dels 30 dies posteriors a la reclamació si entenem que s’ha de fer aquest reemborsament, però es poden produir retards segons la naturalesa del producte. També procurarem complir qualsevol directriu sobre productes defectuosos que hagin marcat les autoritats nacionals de protecció del consumidor corresponents. El reemborsament s’abona mitjançant el mateix mètode de pagament que va utilitzar per pagar els productes cancel·lats, llevat que s’acordi el contrari.

Limitació de la responsabilitat
Sempre que la llei obligatòria aplicable no estipuli el contrari, la nostra responsabilitat es limitarà als danys directes i en cap cas serem responsables de danys indirectes com pèrdues d’ingressos, etc.

Drets de propietat intel·lectual
El lloc web i tot el seu contingut són propietat nostra o dels nostres llicenciants, i estan protegits per la legislació sobre propietat intel·lectual i comercialització. Això vol dir que les marques comercials, els noms d’empreses, els noms de productes, les imatges i els gràfics, el disseny, la presentació i la informació sobre els productes, serveis i altres continguts no es poden copiar ni utilitzar sense el nostre consentiment previ per escrit.

Exempció
Reservem un marge per a errors d’imatge o tipogràfics al lloc web, com ara errors en les descripcions dels productes, especificacions tècniques, preus inexactes o informació incorrecta sobre si hi ha existències d’un producte. Tenim dret a rectificar qualsevol error obvi i modificar o actualitzar en conseqüència, en qualsevol moment, la informació del lloc web.

Les imatges del lloc web només tenen caràcter il·lustratiu i no garanteixen la reproducció del nombre exacte de productes que rebria en una comanda, ni l’aspecte, la funció o l’origen exactes dels productes.

Canvis a les Condicions generals
Podem modificar aquestes condicions generals en qualsevol moment. En aquest cas, publicarem les Condicions generals modificades al lloc web, i entraran en vigor quan les hagi acceptat (en relació amb una nova comanda realitzada a través del lloc web o mentre navega pel lloc web).

Llei aplicable i resolució de disputes
En cas de disputa, ens esforçarem a complir qualsevol decisió de les autoritats nacionals de protecció del consumidor rellevants.

Qualsevol disputa relativa a la interpretació o aplicació d’aquestes Condicions generals es regirà i interpretarà de conformitat amb la legislació del país o estat en què desenvolupem les nostres activitats i se sotmetrà a la jurisdicció no exclusiva del tribunal del nostre lloc de constitució. El terme “jurisdicció no exclusiva” es refereix al dret a presentar una reclamació contra nosaltres en una altra jurisdicció si així ho estipula la llei obligatòria aplicable.

Política de privacitat

Aquesta Política de Privadesa estableix els termes en què Anatos Produccions utilitza i protegeix la informació que els seus usuaris proporcionen al moment d’utilitzar el seu lloc web. Aquesta companyia està compromesa amb la seguretat de les dades dels usuaris. Quan us demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual pugueu ser identificat, ho fem assegurant que només s’emprarà d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això, aquesta Política de Privadesa pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que us recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d’acord amb aquests canvis.

Informació que és recollida
El nostre lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Nom, informació de contacte com la vostra adreça de correu electrònic i informació demogràfica. Així mateix quan sigui necessari podrà ser requerida informació específica per processar alguna comanda o fer un lliurament.

Ús de la informació recollida
El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre dusuaris, de comandes en cas que apliqui, i millorar els nostres productes i serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que pugui oferir algun benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

A Anatos Produccions estem altament compromesos per complir amb el compromís de mantenir la vostra informació segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat.

Cookies
Una galeta es refereix a un fitxer que és enviat amb la finalitat de sol·licitar permís per emmagatzemar-se al vostre ordinador, en acceptar aquest fitxer es crea i la galeta serveix llavors per tenir informació respecte al trànsit web, i també facilita les futures visites a una web recurrent. Una altra funció que tenen les cookies és que amb elles les web et poden reconèixer individualment i per tant oferir-te el millor servei personalitzat de la seva web.

El nostre lloc web empra les galetes per poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Aquesta informació és emprada únicament per a anàlisi estadística i després la informació s’elimina de manera permanent. Vostè pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. No obstant això les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web, estàs no donen accés a informació del seu ordinador ni de vostè, llevat que vostè així ho vulgui i la proporcioni directament. Vostè pot acceptar o negar l’ús de galetes, però la majoria de navegadors accepten galetes automàticament ja que serveix per tenir un millor servei web. També podeu canviar la configuració del vostre ordinador per declinar les cookies. Si es declinen és possible que no pugueu utilitzar alguns dels nostres serveis.

Enllaços a Tercers
Aquest lloc web podria contenir enllaços a altres llocs que puguin ser del seu interès. Quan vostè de clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc al qual és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privadesa ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privadesa per la qual cosa és recomanable que els consulteu per confirmar que vostè està d’acord amb aquestes.

Control de la vostra informació personal
En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o lús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. Cada vegada que se us demani omplir un formulari, com el de dades de facturació, podeu marcar o desmarcar l’opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que hagueu marcat l’opció de rebre el nostre butlletí o publicitat podeu cancel·lar-la en qualsevol moment.

Aquesta companyia no vendrà, cedirà ni distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial.

Anatos Produccions es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privadesa en qualsevol moment.